Despre noi


Înfiinţată în 2009, ca o alternativă la o piaţă a semifabricatelor din oţeluri inoxidabile aflată în plină ascensiune, Catalonia Inox, membră a grupului Amari Metals Europe, devine unul dintre cei mai importanţi parteneri în domeniul distribuţiei la nivel naţional a semifabricatelor, produselor industriale şi accesoriilor din oţeluri inoxidabile.

Catalonia Inox dispune de o capacitate impresionantă de stocare a materialelor în cele trei depozite din Tîrgu Mureş, Bucureşti şi Timişoara, o reţea logistică proprie şi o echipă de profesionişti cu înaltă calificare şi experienţă în acest domeniu. Atât la sediu cât şi la depozitele existente în ţară deţinem un stoc considerabil de material din inox: table laminate la rece, - laminate la cald, ţevi rotunde sudate, - trase, ţevi rectangulare, -pătrate, bare rotunde, - pătrate, - hexagonale, platbenzi, corniere, flanşe, fittinguri, materiale de sudură, decapare, curăţare, întreţinere, accesorii balustradă. Wnr. 1.4301-1.4404-1.4016-1.4021.

La comandă asigurăm în timp util şi alte tipuri de inox. Oferim consumatorilor noştri actuali şi viitori un parteneriat de calitate şi soluţiile de care aceştia au nevoie pentru a optimiza costul folosind produsele noastre, atât din punct de vedere tehnic cât şi al servicilor. Pe deplin conştienţi de faptul că succesul nostru este bazat pe experienţă, pe talentul şi motivaţia personalului nostru, ne străduim să menţinem un mediu de lucru unde siguranţa este regula numărul unu.

Încrederea şi respectul mutual, conceptele de client intern-extern, lucrul în echipă, solidaritatea şi concurenţele viitoare sunt toate câteva din valorile recunoscute şi răsplătite. Pentru a adăuga un plus-valoare serviciilor oferite partenerilor noştri, Catalonia Inox vă oferă următoarele servicii: Debitare laser produse plate cu grosimi de până la 25 mm inox, oţel carbon şi 12 mm aluminiu, îndoire abkant până la 8 mm, găurire, şanfrenare, debavurare.