Despre noi

Infiintata in 2009, ca o alternativa la o piata a semifabricatelor din oteluri inoxidabile aflata in plina ascensiune, Catalonia Inox, membra a grupului Amari Metals Europe, devine unul dintre cei mai importanti parteneri in domeniul distributiei la nivel national a semifabricatelor, produselor industriale si accesoriilor din oteluri inoxidabile.

Catalonia Inox dispune de o capacitate impresionantă de stocare a materialelor in cele trei depozite din Tirgu Mures, Bucuresti si Timisoara, o retea logistica proprie si o echipa de profesionisti cu inalta calificare si experienta in acest domeniu. Atat la sediu cat si la depozitele existente in tara detinem un stoc considerabil de material din inox: table laminate la rece, - laminate la cald, tevi rotunde sudate, - trase, tevi rectangulare, -patrate, bare rotunde, - patrate, - hexagonale, platbenzi, corniere, flanse, fittinguri, materiale de sudura, decapare, curatare, intretinere, accesorii balustrada. Wnr. 1.4301-1.4404-1.4016-1.4021.

La comanda asiguram in timp util si alte tipuri de inox. Oferim consumatorilor nostri actuali si viitori un parteneriat de calitate si solutiile de care acestia au nevoie pentru a optimiza costul folosind produsele noastre, atat din punct de vedere tehnic cat si al servicilor. Pe deplin constienti de faptul ca succesul nostru este bazat pe experienta, pe talentul si motivatia personalului nostru, ne straduim sa mentinem un mediu de lucru unde siguranta este regula numarul unu.

Increderea si respectul mutual, conceptele de client intern-extern, lucrul in echipa, solidaritatea si concurentele viitoare sunt toate cateva din valorile recunoscute si rasplatite. Pentru a adauga un plus-valoare serviciilor oferite partenerilor nostri, Catalonia Inox va ofera urmatoarele servicii: Debitare laser produse plate cu grosimi de pana la 25 mm inox, otel carbon si 12 mm aluminiu, indoire abkant pana la 8 mm, gaurire, sanfrenare, debavurare.

Domeniu de activitate

Activitatea de baza a ramas neschimbata inca de la inceput, comercializam materiale inoxidabile: table, benzi; bare rotunde, patrate, hexagonale, octogonale; cornier; tevi trase, sudate, rectangulare; platbanda; fittinguri; accesorii; material de sudura si finisaj. Calitatea materialelor se ridica la nivelul standardelor europene, lucru extreme de apreciat de clientii nostri.