Care este termenul in care se poate efectua un schimb sau o returnare?
Toate returnarile sau schimburile trebuie sa aiba loc in termen de 14 zile de la data e-mailului de confirmare a expedierii.
Catalonia Inox isi rezerva dreptul de a refuza returnarile comunicate sau trimise dupa expirarea termenului stabilit sau articolele care nu se afla in starea in care au fost primite.

Cum pot efectua un schimb sau o returnare?
In depozitele noastre: Catalonia Inox din Targu-Mures, Str. Barajului nr. 3 si Otopeni, Sos. Odaii nr. 50, jud. Ilfov (Centura Bucuresti) .
Pe webshop@cataloniainox.ro accesand formularul de retur.

Cand voi primi contravaloarea produselor returnate?
Vei primi contravaloarea prin aceeasi metoda de plata utilizata pentru efectuarea cumparaturii, intr-un termen estimat de 10 - 14 zile, in functie de institutia ta bancara.

Cum ma pot asigura ca am facut comanda?
Dupa ce ai plasat comanda, vei primi un e-mail de confirmare. In cazul in care nu il primesti, contacteaza departamentul nostru de relatii cu clientii.

Pot elimina vreun articol din comanda mea?
Da, Din cosul de cumparaturi vei putea elimina articolele pe care nu le doresti, atata timp cat nu ai finalizat procedura de plasare a comenzii.

Utilizarea cardului meu de credit pe site se realizeaza in conditii de siguranta?
Da, datele se transmit prin conexiuni criptate cu SSL. La plata cu carduri de credit si debit este necesara introducerea codului CVV (Card Verification Value) imprimat pe card, care este folosit ca masura de securitate in cadrul tranzactiilor din comertul electronic.